ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές άνω των 49€
 

Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προσφέρουμε τους εξής τρόπους αποστολής:

  1. Παραλαβή από το κατάστημα, αφού σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 5 ημέρες. Μετά το πέρας των 5 ημερών, η παραγγελία σας θα θεωρείται άκυρη, εκτός αν μας ενημερώσετε γραπτώς ότι θα καθυστερήσετε και εφόσον ο τρόπος πληρωμής που έχετε επιλέξει είναι αντικαταβολή. Αν έχετε προπληρώσει με κάρτα ή σε τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για διάστημα 30 ημερών.

Η παραλαβή από το κατάστημά μας δεν σας επιβαρύνει με κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:  Γρηγ. Αυξεντίου 82, Άνω Ιλίσια, τηλ : 210 7781148.

 

  1. Αποστολή με κούριερ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που μένετε σε απομακρυσμένη περιοχή, η παραγγελία έρχεται με τον ταχυδρόμο των ΕΛΤΑ.

  • Για αγορές μεγαλύτερες ή και ίσες σε αξία με 49,00€ το κόστος αποστολής και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για αγορές έως 48.99€ το κόστος αποστολής  είναι 3,80€ επιπλέον, ενώ αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή υπάρχει και συμπληρωματική χρέωση 2.00€. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα ή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, χρεώνεστε μόνο την μεταφορά (+3.80).
  • Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε με email ή με μήνυμα στο κινητό σας τον αριθμό αποστολής.

3.  Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών 

Σε περίπτωση μεταφοράς παραγγελίας μεγάλου όγκου, η παράδοση θα γίνεται με επιλεγμένο  πρακτορείο μεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Και σε αυτήν την περίπτωση το κόστος αποστολής και αντικαταβολής είναι 5,80€ για αγορές έως 48.99€, εκτός αν επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα ή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, όπου χρεώνεστε μόνο την μεταφορά (+3.80). Για αγορές άνω των 49€ το κόστος αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν.

4. Αποστολή ξενοδοχειακού εξοπλισμού 

Η αποστολή ξενοδοχειακού εξοπλισμού, ασχέτως ποσού, βαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη, καθώς οι τιμές μας στην κατηγορία αυτή είναι χονδρικής πώλησης. Στην περίπτωση που μια  παραγγελία ξενοδοχειακού εξοπλισμού περιλαμβάνει κι άλλα είδη, η αποστολή βαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή.

Για αποστολή στην Κύπρο ή στο εξωτερικό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο elen11chris@yahoo.gr για να σας ενημερώσουμε για το κόστος μεταφορικών.

Newsletter Offer

×

Εγγραφείτε και κερδίστε έκπτωση αξίας -10%

Ο κωδικός αποστέλλεται στο e-mail σας!

* E-mail: