ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές άνω των 49€
 
Tips: Πως μπορείτε να προστατεύσετε τον καινούργιο γωνιακό καναπέ σας με ριχτάρια
30 Νοε

Tips: Πως μπορείτε να προστατεύσετε τον καινούργιο γωνιακό καναπέ σας με ριχτάρια

Αναρτήθηκε από: Helen Διαβάστηκε: 510 Σχόλια: 0

Αγοράσατε έναν καινούργιο γωνιακό καναπέ και θέλετε να τον προστατέψετε; Η πιο εύκολη λύση είναι τα . Πολλοί με ρωτάνε ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να στρώνουμε τα ριχτάρια σε έναν γωνιακό καναπέ, ώστε να στέκουν όμορφα και να μην ξεστρώνονται, αλλά και ποια είναι τα σωστά μεγέθη ριχταριών.

Ο καναπές των φωτογραφιών έχει μήκος 290 εκ.(από τη μεριά του μπράτσου) και 210 εκ. από τη μεριά που δεν έχει μπράτσο (τύπου ανάκλιντρο). Για μένα, λοιπόν, η ιδανική λύση  είναι να καλυφθούν σωστά τα κάτω μαξιλάρια και το μπράτσο, τα σημεία δηλαδή που λερώνονται περισσότερο και να αφήσουμε τα μαξιλάρια τις πλάτης να φαίνονται.

Παρατηρούμε που βρίσκετε το σημείο ένωσης των 2 κομματιών του καναπέ. Στο συγκεκριμένο καναπέ η ένωση γίνεται στα 210 εκ. από τη μεριά του μπράτσου. Έχουμε χρησιμοποιήσει λοιπόν ένα ριχτάρι 180×300εκ. (τριθέσιο) που θα μας καλύψει από χαμηλά στο μπράτσο έως την εσοχή της ένωσης κι ένα ριχτάρι 180×240 εκ. (διθέσιο) που θα μας καλύψει τα υπόλοιπα μαξιλάρια του ανακλίντρου. Από τη μεριά του μπράτσου, όπου φαίνεται και η πλάτη του καναπέ αφήνουμε το ριχτάρι να καλύψει και την πλάτη και κάνουμε ένα κόμπο στο κάτω μέρος του μπράτσου. Έτσι, θα έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα και δεν θα σέρνονται οι γωνίες του ριχταριού. Από τη μεριά του ανακλίντρου τυλίγουμε ουσιαστικά τα μαξιλάρια με το ριχτάρι  από την μπροστινή μεριά. Εγγυημένο αποτέλεσμα!

Χρήσιμη συμβουλή:  αν το χρώμα του καναπέ που επιλέξατε είναι ανοιχτό, αποφύγετε τα σκουρόχρωμα ή με έντονα χρώματα ριχτάρια. Συχνά η τριβή και ο ιδρώτας το καλοκαίρι μπορεί να αφήσουν χρώμα στον καναπέ σας. Επίσης, αποφύγετε τη χρήση μαλακτικού στα ριχτάρια από ύφασμα σενίλ καθώς μπορεί να βγάλουν χνούδι στη συνέχεια.

Γράψτε σχόλιο

Κατηγορίες

Newsletter Offer

×

Εγγραφείτε και κερδίστε έκπτωση αξίας -10%

Ο κωδικός αποστέλλεται στο e-mail σας!

* E-mail: